martes, 11 de marzo de 2008

Vic-Cantonigròs: Fallida Multiorgànica Fotogràfica


Bones notícies per als Stoppers i altres malalts de la BTT a la comarca. Es confirma que Decathlon obrirà un establiment a Vic i ja està oberta la inscripció per a la Cabrerès BTT.
Més titulars: Vic-Cantonigròs és tot pujada, però una versió reduïda de la Colla Stopper (BMX5+3C, Spinner i Stopper-Puertas) la va superar diumenge passat a un ritme tranquil però constant. En Puertas no va arribar al MOF (es va quedar en semi-MOF, Fallida Multiorgànica Fotogràfica, que és la que li provoca sortir a les fotos assegut i no pedalant). El matí va començar al col.legi electoral, votant vestits amb malles i casc, que sempre és bonic. Tot seguit, l'Spinner des de Sant Julià i en BMX5+3C des de Vic, es van reunir amb l'Stopper Puertas a Roda de Ter. Fins a l'Esquirol hi vam anar per la dreta de la carretera, passant per Can Patel, etc... (Ruta similar a la de la pedalada de Manlleu) però sense passar per la Font de l'Escudella, que era una matada radical. Una vegada a l'Esquirol, pujem en direcció al Camí Ral pel carrer més dret del poble: "Aquest carrer se'n podria anar a pendre pel sac", va dir l'Stopper-Puertas davant aquella imponent rampa de ciment. Aguantant-nos en riure, enfilem el Camí Ral cap a Cantoni, un camí que l'han acondicionat però que continua fent una pujada de collons. Tot i fer un fred considerable, vam suar la cansalada. Al bar de Cantoni no esmorzem: només Aquarius, croisant i unes patatetes de xurreria. És clar, falta l'RD, Master de les arengades i el llom amb formatge!!!!.
Recuperats, baixem el Camí Ral a tota hòstia en 3 minuts (de pujada hem tardat uns 45 minuts, quina putada!!!).
Amb la roda punxada però amb la manxa d'en BMX5+3C, l'Stopper Puertas enfila cap a Roda mentre el duo Orbea es queda a fer paella a Can Casadesús de l'Esquirol. Segons en BMX5+3C, el recorregut "ha estat un passeig que no cansa". La migdiada estil coma prufund en la que cau després de l'arròs desmenteix les seves paraules. Hem fet pocs km. (30, per ser exactes) però 25 eren... tot pujada!!!!!.

FES CLIC I VEURÀS MÉS FOTOS

1 comentario:

STOPPER dijo...

Aquí no comenta res, ni Diós.
En aquest grupet hi ha molt sobrat que, quan surt del tema de la BTT es caga a les calces (p.e. ping pong, futbolín, tenis, padel, squaix....) i molts etcèteres més. Aquí compta l'esportista més complert, no el que està obsessionat amb una sola cosa.
La pujada Roda-Cantoni va ser pujada. Sobretot considerant el meu estat de forma física.
I les meves paraules exactes al veure el carrer del pont varen ser: "Aquest carrer s'en podria anar a prendre pel cul"