lunes, 31 de marzo de 2008

Setmana Santa, part 2: negre sobre blanc

BTT Rupit - Cabrerès


Crònica de la sortida del dilluns 24 de març: Rupit-La Rovira-Coll de Rupit-La Salut-Coll de Condreu-Om de Gallissana-Salt de Sallent-Rupit.

És Setmana Santa. La colla Stopper està (semi)desapareguda. L'RD i en Gil-Stopper pedalen per l'Empordà. BMX5+3C i Spinner, fidels a la terra, pedalen per un Collsacabra nevat. De fet, en BMX5+3C ha dimitit de la família i s'ha dedicat exclusivament a pedalar pel Collsacabra, així que la sortida de dilluns és la tercera que fa en quatre dies. Que bé que viuen alguns....
Per sort, el paisatge està nevat però els camins estan relativament practicables i el dia és ESPECTACULAR. Les vistes fan oblidar un fang que patina com un malparit i una neu que ens deixa els peus xops. És igual que per pujar a les antenes haguem de carregar la bici. És igual que un vent gelat et glaci els cataplins. Les fotos parlen per elles mateixes. Negre sobre blanc. Taronja sobre blanc. Verds primaverals sobre blanc. La volta és curta, "només" 22 km., però intensa a causa de les condicions del terreny a base de gel, neu, fang i àigua a parts iguals. Ens creuem amb pocs valents que pedalin. És la fi d'un pont amb meteorologia turbulenta i fins i tot a Rupit hi ha menys domingueros que de costum (que van amb botes de muntanya, gorros i anoraks de competi, total per anar de l'autocar al restaurant, malaguanyada roba tècnica, ja ja ja.....).
Prou rotllo. Millor mireu LES FOTOS i no patiu, que amb el bon temps farem una versió ampliada de la ruta perque... on anem a parar amb 22 km. si no es pot ni escalfar????

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

bellmuntman dijo...

I aquest d'on ha sortit?

Lance dijo...

No se...

Però alguna cosa li passsa a la boca, perquè no se l'enten de rè.

Però vaja, sembla que és de Brasil, o sigui que la pròxima sortida podríem anar a Copacabana... i fer-hi uns mojitos !!