domingo, 21 de octubre de 2007

Torres o Vat 69? Pedal(ant) de Manlleu a l'Esquirol




Diumenge passat, la versió de butxaca de la Colla Stopper (Gil + Spinner + 2 amics d'en Gil) vam participar a la IV Marxa BTT Manlleu. I la crònica l'escriu en Gil-Stopper-Puertas, només ell pot explicar la relació d'amor-odi amb la seva Trek, la bici dels frens maleïts. Tot teu, Gil, més de tardes, més de baixada, més de 100€....

ACCÉS A LA GALERIA DE FOTOS DE LA IV MARXA BTT MANLLEU

Aquest mail també està reenviat a dos possibles cap de turc als quals se'ls ha ofert el poder gaudir de les nostres sortides. Sexs: el de groc a la foto de la sortida de Manlleu i Terri: el de negre al seu costat. Tots dos molt bon candidats a ser Stoppers ja que anaven darrera meu però les prespectives són que en poc temps no els atrapi.

Aquí va la crònica:

El termòmetre marcava entre 1 i 2ºC (depenent del model i marca de cotxe) abans de començar. Jo amb guants d'estiu i Spinner amb un trancasso de l'hòstia. Unes cinc centes persones i tres possibilitats: 12,34 o 62 Km. Ens decantem, a priori per la mitjana (ningú ho discuteix).

Sortida en grup pel passeig del Ter en direcció a Roda. El grup no es trenca i allò sembla les rambles. Creuem la carretera de Roda a l'Esquirol per pendre el camí cap a Can Patel. (El que fem sempre però de pujada).

Primeres cues a la baixada després de la planta de purins. A un dels participants se li va aixecar (tal com ho sentiu) el caretu i el van portar a l'hospital. Ho sé per que vaig passar mitja prova amb l'organització.

Baixada cap a les Gorgues i seguidament primeres rampes (Què veig!????!!!) Set quilòmetres i gent que baixa de la bici a la pujada. No pot ser!!!! Què m'està passant? Hi ha gent pitjor que jo?

Primer habituallament als 10 Km. No pot ser!!!!! Si encara no he començat a suar. Habituallament molt correcte: fruits secs, pastes, coca, Coca-Cola,aigua.... Em trec lo de sobre i ens fiquem per terreny bac (Hòstia quin fred!)girant cap a la dreta després de la casa. Es passa per un corriol al costat del cingle fins arribar a la font de l'Escudella. Molt maco. Ho vàrem poder veure molt bé i fer-nos fotos, ja que la meitat ho vàrem fer a peu per culpa de la cua.

En un dels moments de l'efecte acordió deixo la bici i se'm torna a esconyar el fre del darrera. Buenuuuu...ja hi estic acostumat.

De fet, els Stoppers encara no suem passant per darrera casa dels sogres (Spinner's i Stopper's fathers in law) i ja sóm a l'esmorzar de l'esquirol: el mateix que abans però amb big entrepà de botifarra, cafè i copa. (Bat 69 i Torres). Portem 15 Km i ara és tot baixada. És molt d'hora i em sembla que avui arribarem a casa abans del vermut.

Direcció al Padró prenem una baixada que ens ha de portar a Sta. Margarida. Ens equivoquem. Amb les forces a tope (recordeu que sóc de segones parts) i en voler enfilar la pujada, canvio massa ràpid, cop de peu i la cadena trencada (més aviat arrencada). Aquí s'acaba la meva història. Dos Km a peu fins al lloc d'esmorzar. Mitja horeta de batalletes, menjar el que no s'havia acabat la gent i em vàren baixar en furgoneta dues veteranes.

Total, massa fàcil per nosaltres. Amb la resta del grup hauríem esmorzat 10Km més enllà (a Cantoni) i hauríem fet la llarga segur. A Manlleu retrovament i tovallola de regal. Avui no estic ni cansat, porto una mala llet del quinze.

M'estaré tornant un sobrat like BM??????

1 comentario:

Lance dijo...

Està bé que, davant l'absència del Mestre Lance, el Petit Gil Saltaturons, li agafi el relleu amb el Torres...

Lance