martes, 2 de octubre de 2007

Torna el mite Stopper (amb volta de campana inclosa)


Volta circular Vic - Mont-Rodon - Castell de Mont-Rodon - Collet de Guaitallops - Collada del Vilar - Puiglagulla - Sant Julià - Vic

Cap de setmana de somriures i llàgrimes. Llàgrimes de condol per a l'amic Lance, que va despedir a la seva mare en un emotiu enterrament el dissabte on no hi va faltar una nodrida representació de la colla Stopper. I somriures el diumenge amb el Retorn d'un Mite: l'inimitable Stopper-Puertas, més de baixada, més de tardes, més de carretera, va tornar al circuit BTT un dia assoleiat, d'aquells que ni fred ni calor, la temperatura perfecta per pedalar per la muntanya (i caminar, i còrrer, i anar amb moto, i amb quad.... més que la muntanya, allò semblava la Feria de Abril). La volta circular comença molt plana a Vic i s'anima a partir de Mont-Rodon, amb alguns trams tècnics i rampes "progressive" que fins i tot el desentrenat Puertas -no pujava a la Bici des de la coronació de Bellmunt al juliol- va superar amb nota. I nota també per al Devil-Nebot, l'Arnau, amb la seva Kona Made in Centelles i pedals automàtics. Tot un campió!!!.
Arribem a Puiglagulla i gairebé no hi caben les bicicletes. Toca esmorzar Full Equipe: cap i pota per als valents (RD i BMX5+3C, truita de patata Spinner, torrada de fuet per l'Arnau i... bolleria Colesteroliana per a en Gil, disposat a que la corva de la felicitat augmenti al mateix ritme que la seva resistència al patiment a les pujades.
De baixada per la carena, en un punt tècnic on gairebé tothom baixa de la bici, en Puertas prefereix volar agafat al manillar i fa una espectacular volta de campana, amb la mala fortuna de que se li desenganxa el comptaquilòmetres, cosa de la que se n'adona més tard. Per sort, el xicot està valent i no surt damnificat.

No hay comentarios: