jueves, 1 de noviembre de 2007

"Pedalo sooooool": en Lance es destapa

Diumenge 28 d'octubre: Volta Folgueroles-Vilanova de Sau-Can Mateu-Parador de Sau-Els Munts-Tavèrnoles-Folgueroles.

ACCÉS A LA GALERIA DE FOTOS "PEDALO SOL I BUFO I REBUFO ACOMPANYAT"





Tenim les fotos, tenim els vídeos i... tenim un nou ídol per adorar: en Lance "el sobrat", ara resulta que és de segones parts, de sorpreses sorprenents i de pedalada fàcil. En un diumenge amb sol radiant i temperatura baixa però raonable, ens apleguem en Lance, l'RD, l'Arnau-Puça i l'Spinner. Anem de Folgueroles a Vilanova per carretera (amb en BMX5+3C vam fer la mateixa volta a l'estiu començant des de Sant Julià cap a Sant Llorenç dels Munts, un inici massa bèstia tenint en compte la resta de recorregut). De Vilanova cap a Can Mateu, on carenegem el pantà fins arribar al parador. Fins aquí, tot correcte: als rapatxonets, l'Spinner es dispara, l'RD segueix ferm al darrera i una mica després arriben en Lance i l'Arnau.
Pujant cap als Munts per darrere tothom bufa, sobretot l'RD i l'Spinner, cadascú amb la seva mega-calipàndria. Com es pot anar amb BTT tan encostipat??? Amb una afició tremenda, això segur.... Aprofitant la baixa forma dels seus companys, en Lance inicia una escapada salvatge que culmina on es van rodar els dos vídeos adjunts, on el seu pols s'accelera i els seus pulmons semblen una màquina de tren de rodalies.... però el noi ha fet bondat (ha fumat poquet i no ha agafat cap megataja des de fa una setmana) i s'ha coronat Rei de la Muntanya... per un dia!!!.
Amb la moral pels núvols i els dos encostipats una mica derrotats, baixem cap a Tavèrnoles on fem el vermut (convida l'Spinner, que celebra aniversari), ja que són les dotze i toca retirada. Total, arribem a Folgueroles a quarts d'una després de més d'una trentena de quilòmetres amb vistes espectaculars (Vilanova des de la carena camí dels Munts és fantàstic)i l'espectacle del Rei de la Muntanya, que no es recupera del sobreesforç fins al dimarts següent, quan comença a inundar-nos de mails amb l'estil sobrat d'en BMX5+3C. És clar, amb el rei de la xuleria de baixa, algú ha d'ocupar el seu lloc....

No hay comentarios: