jueves, 15 de noviembre de 2007

Marxa BTT del Saló de la Muntanya: sobrats i lesionats







Crònica de la participació Stopper a la 8ena Marxa BTT del Saló de la Muntanya de Vic 2007, diumenge 11 de novembre. Vic-Sant Julià-Puiglagulla-La Guineu-Taradell-Sta. Eugènia-La Guixa-Vic. 42 Km.

Són 2/4 de 9 del matí, estem sota zero al Sucre, on se celebra el Saló de la Muntanya. L'RD, ben "informat", ens diu que cal triar entre el recorregut curt i el llarg. Ens inscrivim i descobrim que només hi ha un recorregut, ni curt ni llarg: 42 quilòmetres. Hi ha plenària Stopper menys BMX5+3C (Bellmuntqueeeeeee????) encara de baixa quirúrgica, i en Lance, de baixa per sopar amb vapors etíl.lics.
Si una cosa bona tenen aquestes marxes massives (erem uns 300 valents) és que el ritmillo que es marca és alt. Arribem fins a tocar Puiglagulla sense problemes (només faltaria!!!) i d'allà ens desviem en direcció a la Guineu, amb molta baixada i trams tècnics. En un estret corriol malparit, l'Spinner (o sigui jo mateix) es fot una castanya històrica. Ni el Papa petoneja el terreny millor.... Magullat i espantat, arribo a l'avituallament. Ens refem a base d'aliments diversos (no hi ha botifarra a la brasa....) i em curen la pupeta. Em fa mal tot, però el Doctor RD diagnostica que no hi ha res trencat i... el mes important, puc seguir pedalant. Menys mal, estem tot just al km. 20. Res, que seguim, ara trams tècnics, ara unes rampes d'aquí t'espero, ara a baixar per la carena de Puiglagulla.... Anem contents, motivats i.... sobrats. Com que no coneixiem el recorregut prèviament, no sabem ben bé què ens espera més endavant. Quan enfilem en direcció a Vic des de Santa Eugènia, ens fan anar pel camí antic de Malla. Ens desvien a l'esquerra i preguntem a un de l'organització: "què, ens fareu anar a Muntanyola???" I el tio contesta: "no, cap a Sant Sebastià". Penso que serà una matada, però que ho podrem fer. La motivació és total. Tanta motivació que, quan amb sorpresa descobreixo que ens desvien cap a La Guixa (Goodbye Sant Sebastià!), em sap greu no coronar un altre cim. Total, que arribem al Sucre, on ens obsequien amb uns caldos de tetrabrik i uns bidons per la bici. A veure si l'any que ve pengen el recorregut a la web una setmana abans, que seria tot un detall....
En resum: que anem sobrats, que podem amb 42km. i amb el que faci falta, fins i tot lesionats. De fet, he hagut d'esperar a escriure la crònica el dia que he fet Spinning, més que res perque l'adrenalina torni a pujar. Lance, BMX5+3C, tremoleu!!!!!!.

No hay comentarios: