domingo, 20 de abril de 2008

Jornada de tràmit: Els Munts en menys de 25 minuts

BTT Els Munts 20 d'Abril 2008

Tocava una sortideta de relax després de dos caps de setmana seguits de desnivells salvatges i quilometrades excessives. També tocava emprovar-se les talles de les equipacions que estem preparant amb el Pack Transfer de Tactic. Tocava, tocava... i vam tocar tres: BM, RD i Spinner. A última hora -tot un clàssic- s'escaquejen en Lance i l'Stopper-puertas. Els dos cracks de la llarga distancia no gosen llevar-se aviat per fer la feina. A les 8 som a Sant Julià per fer les proves de les mostres que ens han fet arribar els de Tactic: Spinner ja fa amb la talla L. RD i BM, amb la XL. Se suposa que l'Stopper i en Lance també els anirà bé la XL, i en Jordi Serra ha de dir la seva però... ànim, que encarreguem JA!!!!!.
El cel promet pluja segura, però la cosa s'aguanta tot just per fer una pujadeta ràpida a Els Munts (en menys de 25 minuts, pimpampimpam), baixadeta fins a Tavèrnoles on esmorzem com les persones (dedicat als que no han vingut) i a un quart de dotze ja som a casa.
Vist i no vist, vint-i-pocs quilòmetres. El que us deia: merescuda jornada de relax i avanç en la feina per anar ben guarnits. Ei, que relaxar-se no és adormir-se, la setmana que ve tocarà Cabrerès o cims per l'estil, com a mínim. Tot baixada!!!!!.

No hay comentarios: