miércoles, 30 de abril de 2008

El Gran Pinyaco




Avui el cronista de l'accidentada sortida de diumenge passat és l'únic i incomparable Stopper, us deixo amb la seva narració i... millora`t, Francesc!!!!!

El batalló Sant Perenc va ser el més valent aquest cap de setmana al quedar amb el sempre resistent Rednosequè.
Stopper i Francesc a les 08:30 es van plantar a Santa Ana amb la intenció de fer els tres turons.On eren Spinnner, BM, etc, etc????

Bon dia, bona temperatura, bones vibracions tot i la son de no haver dormit (com sempre passa a casa de l'Stopper Puertas).
Amb 45minuts ens vàrem planta a dalt de la Miranda. Acabar de pujar fins a Muntanyola, el " a partir d'ara metge" sempre al davant i esprintant a la sortida.
Baixada fins a Sta. Eulàlia ( aquí, com és de suposar, Stopper destacadíssim al capdavant, exercint els seus dots de " més de baixada, més de segones parts, més de carretera,....).
Després, pujadeta coneguda a St. Sebastià. Collons!!!! ja no m'enrecordava de les cinc rampes infernals! El camí està arreglat, però la pujada continua essent-hi.
A mitja pujada ens passa un espavilat, que trobem a dalt esmaperdut, marejat al marge. No eren ni dos quarts d'onze i el ritme era bo. També ens creuem amb la Cursa de Bombers i la Caminada de l'escola de Sta. Eulàlia. Xerrada al mirador amb els coneguts del "metge" que anaven passant i comença el descens. Després de les relacions públiques el crono ja no és tant bo. Com sempre, Stopper primer a la baixada, amb ganes d'esmorzar i fer la Creu de Gurb.

Arribem a baix i ens topem a una "manada de vaques que s'havien escapat". La veritat és que fot impressió.
Tirem una mica enrera en la nostra ruta per anar a buscar un petit Bar-Restaurant al peu de la carretera de Prats (sota el pont de l'eix). Bon esmorzar i bé de preu. Molt recomanable. Sortim d'allà a les 12:15 i decidim que se'ns ha fet tard per la Creu de Gurb. ( La veritat és que vaig apretar fort per no fer-ho). Les ganes hi eren.

Total, tornem cap a Vic amb ganes d'arribar d'hora a casa sense haver-nos despentinat gaire tot i els dos turons.

A l'arribar al camí del Tennis Vic (relax, falten un parell de Km per dintre a Vic), que passa per sota l'eix ens tornem a trobar la cursa dels Bombers. Frenada fàcil davant del control. Fàcil, o no? cal preguntar-li al Francesc. Error humà, falta de concentració, cop de frè del davant, la bicipassapersobre i... veure fotos.

La veritat és que deu ser l'accident més greu que hem tingut els Stoppers. Protecció Civil, Bombers, Ambulància...tot un desplegament de gent. Es veu que es van emprenyar quan van veure que hi havia un "metge" al grup. Total, van ser els del control, sense dir-nos res, que van avisar a tothom.

Primers auxilis i cures amb detall a casaelmetge.

Pelats al careto, una dent malmesa, contusions múltiples a tot el cos i el canyell a tomarpelcul. En Francesc està de baixa.

Bé, tot i l'accident, una bona sortida. Que, és clar, es recordarà com el "PINYACO".


STOPPPPPPER

No hay comentarios: