domingo, 18 de marzo de 2007

Vic-Puiglagulla-Taradell-Sta. Eugènia-Vic




Del porró de vi amb gasosa que ens vam fotre a
Puiglagulla no hi ha fotos, no fos cas que les nostres families no ens deixin agafar la bici mai més. Avui ha tocat excursió relativament fàcil, tot i que els stoppers nous han patit una mica i jo mateix he tingut dos entrebancs: he caigut de cul arribant a Puiglagulla i després m'he donat un cop al genoll que m'ha deixat K.O. a la tarda, però no patiu que no és res greu. Un ja té una edat, tot el contrari que l'Arnau, el nebot d'en Jordi, la feina que tindrem per empaitar-lo d'aquí a quatre dies, i més si esmorza xai amb patates rosses com aquest matí. Ens ha fet un dia fantàstic (sol, ni fred ni calor...) i poc a poc ens anem posant en forma: Ignasi, tremola, t'atraparem!!!!.



5 comentarios:

tipet dijo...

Quin patir!! Però estic content del meu rendiment: no era broma que estava fotut, avui tinc mal de coll i sensació de febre, la tàctica Puertas la deixo pels altres....
La meva història té un final encara més humiliant que haver de deixar la bicicletada a la mitat, però aquí em fa vergonya postejar-ho, no us perdeu les meves memòries quan les publiqui!!
En fi, venc sillin i pantaló free-rider quasi quasi nous, bé de preu.

bellmuntman dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
bellmuntman dijo...

Anims tipet...que encara no s'ha escrit el darrer capítol de la història. No et venguis res, home!

Per cert, estimat cunyat, ja fa temps que voldria que m'atrapessiu...però no hi ha sort (a excepció de RD que se m'enganxa talment una lapa...).
Per cert, avui dia de Sant Josep, he culminat la segona ascenció a la mítica muntanya que il·lustra el meu nom...i amb el plat mitjà.
Us espero al santuari.....

Tipet Garcia dijo...

Confirmat per en RD: tinc (i tenia) amigdalitis (angines pels més incults). He pujat a Puiglagulla amb angines, sóc un brau!
Això si, ni sense angines m'enfronto a mb la meva queridíssima, no fos cas que em fotés fora de casa...

RD (Resident Devil) dijo...

Som uns pobres miserables.
Com ens podem deixar acoquinar per davant i per darrera (léase bellmuntman i femelles en qüestió).
Llegarán tiempos mejores....
No defalleixis tipet....
RD.