lunes, 26 de marzo de 2007

Carenejada Total: 50 km. de festival!!!


El nivell va pujant i -tot i que hi van haver absències sonades- hem aconseguit un nou repte: arribar a fer d'una tirada gairebé 50 km. i no precisament gaire plans. Ahir la ruta ens va dur des de Vic a Muntanyola, per seguir carenejant en direcció a Collsuspina i tornada pel Serrat Gran de Postius fins a Santa Eulàlia de Riuprimer, parada i fonda per fer un cafè amb llet -bé, en Resident Devil es va fotre un Bony i una Estrella, la millor dieta per la descomposició culpa de les ostres, eh, noi?- i tot baixada fins a Vic. Apoteòsic. Podeu veure la ruta aquí (penseu que
En Bellmuntman estava content: finalment, una excursió a l'alçada de la seva matxacada física (3 spinnings i un Bellmunt a la setmana) i un servidor, Mr. Spinner, amb pedals automàtics nous (la primera hora, un infern, després un autèntic festival, perfecte a les pujades i sensacional a les baixades). Ah, i en Pep amb nova bici, el Tro Blau, que li va donar més ales que una caixa de Red Bull.
Us adjunto el mapa de la ruta, cortesia de Rutabike. (Nosaltres vam ampliar la ruta, ja que enlloc de sortir de Santa Eulàlia, ho vam fer des de Vic, això fa que el nostre total estigui sobre els 47,5 km.).

1 comentario:

bellmuntman dijo...

Una gran ruta amb risc d'acabar sopant a Manresa si et despistes!
Per sota de 40 km ni escalfo!