domingo, 11 de marzo de 2007

Apoteosi a Muntanyola





No es pot demanar més: dia de sol i ni gota de vent, pujada "progressive" (subidoooooon!!!!!) i vistes immillorables. Hem fet la Ruta Vic-Muntanyola-Vic, que és una petita variació de la ruta que proposen a Rutabike.com
Per no perdre el costum, al tram final el grup s'ha despendolat i ha perdut a un dels seus membres : en Pep, escarmentat de l'excursió a Casserres, no ha volgut seguir les instruccions d'en Gil i ha tirat milles en solitari i ha arribat el primer, el paio!.
A Muntanyola hem visitat la Fira i hem esmorçat, però poc (cervesa, patates de xurreria...) no fos cas que tinguessim sobrepès de tornada.
I ara, com l'Ignasi va sobrat pujant fins a Vallclara des de l'Eix Transversal i la resta hem conquerit Muntanyola sense problemes, hem de buscar fites més ambicioses. Què tal la Ruta dels Turons?. "Només" 1350 m. de desnivell, amb visites a Muntanyola, Sant Sebastià i... seguimos para bingo!.

4 comentarios:

STOPPER dijo...

Això dels links des del blog és una passada. Marc, ja és hora de que et trobem un alias.
Ignasi: te la vas perdre i no la tornarem a fer, apa!!!

STOPPER dijo...

Jordi, el dia que aprenguis a publicar comentaris ja ens haurem retirat.

RD (Resident Devil) dijo...

Em sembla que me n'he sortit....
RD proposa posar les fotos del reporter RD que són més artístiques que les d'en Lance.
Ignasi, la pujada de la Miranda t'ha acollonido (enriu-te'n de Bellmunt....).
Felicitat pel blog, Marc.
Seguireu rebent notícies...
RD

RD (Resident Devil) dijo...

Marc, potser la dels 3 turons no, però la variació 2 turons no em semblaria malament: Vic, St. Sebastià- St Julià Sasorba-Creu de Gurb-Vic: especialment dissenyada per a l'amic Stopper.