jueves, 1 de abril de 2010

La primavera per muntanya i per carretera

El diumenge 28 de març vam aconseguir reunir 4 membres de la confraria Stopper, que tal i com ha anat l'Hivern no està gens malament: retorn per la porta gran de l'Stopper Puertas, el seu germà RD, BM i servidor de vostès Spinner.
L'Stopper Puertas, encara recuperant-se de la greu lesió de l'any passat i amb uns grams (o quilos?) de més perque ha deixat de fumar, va prometre que compliria, i va complir. En BM i jo mateix vam proposar planejar i rodar suau,però l'Stopper ens va fer anar -contra la nostra voluntat- a fer la volta per Montrodon i Puiglagulla, amb unes rampetes que ja coneixem... Per exemple, la que teniu a la foto:

Total, que com que feia un bonic dia primaveral (tot i que la malla llarga no va sobrar), el ritme va ser leeeeent però segur, amb la tradicional MOF pel camí però amb una part final estil Au Fènix clàssica de l'Stopper Puertas. Total, que vam aconseguir arribar a Puiglagulla a fer la cervesa amb patates gairebé a l'hora del vermut. Després, baixada per la trialera xunga i a Vilalleons agafem un fantàstic corriol que es converteix en pista i ens deixa entre Santa Eugènia i Sant Marc. Despedida i cierre, uns a Vic i jo cap a Sant Julià.
Pocs dies després, en BM i jo ens retrobem per fer una escapada ràpida per carretera: L'Essquirol-El Far-L'Esquirol. 55 km., vistes fantàstiques, molt vent....
Ha valgut la pena arribar al Far, el paisatge és espectacular!!!!. Us deixem amb el mapa i les fotos!!!!.

Mostra un mapa més gran

No hay comentarios: