martes, 15 de enero de 2008

Fred, neu, fang, gel.... com m'agrada!!!!!!



Després de la llarguíssima pausa nadalenca, el retrobament Stopper es fa "por todo lo alto" amb una ruta llarga (45 km.) de Sant Pere de Torelló a l'Esquirol i cap al peu de Cabrera, volta pel darrera fins a Cantonigròs, esmorzar i tornada a Sant Pere. Toma ya!!!!!.

ACCÉS DIRECTE A LA GALERIA DE FOTOS

La parada nadalenca ha servit per moltes coses: Red Devil canvia de color hivernal, ara és Blue Devil amb el seu nou flamant gore-paravent Etxe-Ondo. BMX6+3C i Spinner també estrenen gore, però de la marca catalana Inverse. I en Lance per fi s'ha instal.lat els pedals automàtics, s'ha canviat el cotxe (que ara gasta 12 l. als 100, ja ja) i... busca casa per omplir-la de marrecs: tots a tremolar!!!!. Cal recordar també que, com sempre, mentre no ens hem aplegat per pedalar hi ha hagut Entrenaments a Traïció: Lance també ha peregrinat tot sol a Bellmunt, Spinner ha fet sortidetes light a Els Munts i Puiglagulla i BMX6+3C, a la que es va recuperar del mal rotllo intestinal (massa Armagnac per festes, ja se sap) va peregrinar a Bellmunt... des de Vic!!!!. I quan era a dalt, bufant com un condemnat, encara va tenir la barra de trucar a l'Spinner, que estava treballant, per comunicar-li la gesta.
Tornant al que ens ocupa, l'excursioneta de diumenge passat, quin festival de fred, neu, fang i gel... i com ens agrada!!!!. De Sant Pere a l'Esquirol el ritme va ser infernal. Una vegada passat el peu de Cabrera, comença el festival de gel i fang i Spinner, l'home carregat de mocs, va fer dues aterrades sobre fang i es va mosquejar a sac, cosa que va impedir que en Lance el retratés com cal (veure galeria de fotos per observar com regalima marró). Sort que a Cantonigròs hi ha estufa de llenya i, entre mos i mos, la roba es va secar una mica. En resum: excursió bonica, dura i potent. I la frase més repetida: sort que no ha vingut l'Stopper!. Tiooo, espavila, que el cachondeo ja és gran. Volem un Puertas: The Return per la porta gran!. Volem una Au Fènix com cal: diumenge, ni l'Spinner era de segones parts, el fang i el trancasso el van fer anar de bòlid, tot i poder acabar dignament la pedalada.

1 comentario:

bellmuntman dijo...

Hi ha maneres diverses d'augmentar la dificultat d'una ruta betetera, però el fang deu ser una de les més cabrones. No hi cosa que toqui més allò que no sóna que trobar com la roda et qeuda clavada enmig d'una pujada i has de rebentar els quadriceps per avançar. Però quan ets a dalt, t'agrada......! Estem malalts i les nostres dones no ho saben (?!).