miércoles, 30 de enero de 2008

33 km. al Cabrerès, propera parada: Punta Cana





ACCÉS A TOTES LES FOTOS, INCLOSES LES DE L'ESMORZAR, QUE SÓN LES QUE MOLEN!!!

Gloriós retorn de l'Stopper Puertas al món del pedal -del pedal de bici, s'enten- després de gairebé tres mesos sense acostar-se a la Trek (l'única excepció va ser una pujadeta a Bellmunt amb MOF inclòs). Gil, Jordi Serra, RD, Spinner i BMX6+3C queden el diumenge 27 a les 08.30 a la Plaça Major de l'Esquirol per començar el festival.
D'entrada, pujadeta al Camí Ral cap a Cantonigròs. Una ruta clàssica del Collsacabra, ara més fàcil perque el camí s'ha aplanat per poder fer una canalització d'aigua.
Tot i que el camí millora, la pendent segueix sent la pendent, i com que el ritme de pujada és criminal, arribem a Can Toni una mica tocats i en Gil fa MOF MOF!!!.
No ens fa gens de llàstima: l'endemà agafa un avió per anar al paradís del "Todo incluído", Punta Cana. Una setmaneta de nòvios, sense nens, sense interrupcions (involuntàries) del son a la nit, jugant al pàdel i fotent-se banyets i copassos a la platja.....
I el tio ens ho explica tot això mentre pedalem com a condemnats per cremar l'adrenalina de la setmana.... Un cop recuperats de la primera pujada, seguim fins a Tavertet fent drecera per uns sembrats i de Tavertet cap a l'Avenc, que tot i l'encimentat segueix fent tanta pujada com sempre. Un cop som dalt, l'Stopper va a buscar la carretera de Rupit en direcció a Cantoni, mentre la resta busquem ruta alternativa sense èxit per la muntanya. Al girar cua després de no trobar el camí fem una mica d'All Mountain, baixant pel dret sense camí. Molt divertit!!!!!.
Parada i fonda per esmorzar a Cantoni (Arengades, botifarra, ous ferrats i Tinto de Verano, veure fotos) i espectacular baixada pel Camí Ral a tota pastilla. Bé, menys jo mateix, l'Spinner, que després d'hostiar-me massa sovint les darreres pedalades avui he decidit afluixar i arribar sense ferides a casa.
A l'Esquirol ens acomiadem desitjant-li al Gil el millor a Punta Cana. Sabem que allà ens trobarà a faltar.... o no!!!!.

No hay comentarios: