lunes, 13 de agosto de 2007

El millors paisatges a la terra de la BTT

Més cròniques d'en BMX4, que està pletòric amb la prosa. Aquí us explica una sortida pel Cabrerès d'un nivell paisatgístic superior.

El dijous 8 d’agost, el dia després d’una pujadeta suau a Bellmunt, l’Spinner i en BMx5, fan una sortida vespertina pel Collsacabra amb l’objectiu d’ampliar les rutes que ens permetin més i millor versatilitat en els itineraris que ja coneixem. Inici a Can Codina; pujada travessant Cantonigròs fins a sobre la Font del Faig; trencant direcció a Sant Corneli; baixada per la Font de la Vena – i les millor vistes de Tavertet i les cingleres que mai hagueu vist! - en direcció a la carretera de La Cau (aquí no arribem a l’ermita de Sant Corneli, que deixem a 1 km a mà esquerra), on remuntem fins a la citada casa de La Cau, on passem per davant per agafar la carretera que baixa cap al Gorgàs. Un cop a baix, pugem fins a enllaçar amb la coneguda pista de Cantonigròs a Tavertet, però tirem a l’esquerra en direcció a La Serra. Tot baixada carenajant fins a la casa de La Serra on, a mà dreta, trobarem el camí - sender ben arreglat que baixa al pont de Baumadestral. Baixada ràpida d’aquelles que li agraden a l’Stopper fins al pont, un parell de rampes curtes però intenses fins a dalt de la carena, sortint al costat de la Casa de Cal Gavatx, i enllaçar en poc metres amb la carretera de Can Codina on acabem la volta. En total, 20 km fets molt tranquil·lament en 1’15 h.
Prepareu aquesta ruta, ampliada fins on us sembli, per a la propera tardor. Per cert, me n’oblidava, la farem tal i com s’ha explicat més amunt però al revés: tot baixada!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios: