lunes, 14 de mayo de 2007

No corris, que no gaudim del paisatge!!!


Després de la pujada d'adrenalina de la BTT Cases Noves, la versió de butxaca de la comunitat Stopper (Spinner, Bellmuntman i Puertas) afronten un nou repte. A priori, es tracta d'una ruta light, un divertiment per fer amb la familia, un passeig de costellada. Això diuen en veu alta Bellmuntman i Puertas, que després de Cases Noves tenen l'ego pels núvols. Es tracta d'una ruta circular amb inici i final a Espinelves. El paisatge, el millor, però per gaudir-lo cal no embalar-se gaire a la baixada per la Riera de Castanyadell cap al pont de Malafogassa, baixada que fem després de dos quilòmetres de rampes trencacames: el millor escalfament. Travessat el pont, esmorzem en un càmping on trobem dues tribus de diumenge: els carajilleros amb samarreta sense mànigues que ja es posen morats de vi a l'hora d'esmorzar i els malalts de BTT (més que nosaltres), que han fet una ruta que fa tres com la nostra.... Aquesta gent estan molt forts, encara ens falta entrenament.
Una vegada hem esmorzat, comença el festival: ens equivoquem un parell de vegades de camí -els itineraris de Rutabike.com són molt útils, però de vegades el redactat comfon una mica- i ens enfilem per una "abrupta vall". Tan abrupta com que -sí, els herois de Cases Noves també- en alguns moments hem de baixar de la bici.
Al final, esbufecs, suor i el reconeixement que la cosa no era tan de costellada com ens pensavem.
Total, Stoppers, que l'hem de tornar a fer per que els que no vareu venir us vau perdre un paisatge fantàstic.
Per cert, que tot esmorzant se'ns va acudir fer un pot comú per veure si comprem un GPS de bici, cosa que ens evitarà parades innecesàries en rutes de traçat complicat com aquesta. Com ho veieu?. També dels diners del pot treuriem pasta per comprar els maillots estampats amb logo d'Osona Stoppers....

2 comentarios:

STOPPER dijo...

Només dir-vos que sóc STOPPER i no Puertas (aquest pseudònim és per un altre ambient). El meu resum de la circular:
- Pujada 2Km xunga de bon matí amb marejada inclosa.
- Baixada guapa 10Km fins a Malafogassa. Massa bonic per córrer, amb velocitat punta de 50Km/h
- Malafogassa = impresionant
- Esmorzar. Comentari (fàcil, fàcil). Però si hem de tornar a Espinelves, tot lo que hem baixat ho hem de tornar a pujar !!!
- Pujada 15 Km molt dura (pujada abrupta segons la guia = gran putada) fins a Espinelves.
Total: 2h:15min pedalant. De fàcil res.

bellmuntman dijo...

Dono la raó, mal que em pesi, a l'Spinner: la sortida d'Espinelves hauria estat un passeig fàcil si no hagués estat pel darrer tram, pels darrers 4-5 kilometres. Un calvari de pedres tot de pujada i molt tècnic.
Fins i tot, aquí, vaig suar una mica.
Una correcció: si que és cer que vaig baixar de la bici, però per un lletot que em vaig fotre en aquest tram. Jo almenys vaig tornar a pujar i seguir pedalant...no com altres.

Per cert: estic d'acord amb la compra sociabilitzada del GPS i els mallots. Només una condició: els mallots han de portar L'ESTELADA!!