lunes, 28 de mayo de 2007

27 de maig, 2ª part: Conquerint cims de dos en dos






Mentre el Lance veia el mar, Bellmuntman, Spinner, Stopper-Puertas i Red Devil començaven una ruta estupenda: Vic-La Miranda/Muntanyola-Sta. Eulàlia de Riuprimer-Sant Sebastià-Vic. Aquests dos turons de la Plana de Vic ja els haviem fet per separat, però avui tocava "doblete" perque no feia calor i teniem la moral molt alta: l'ego d'en RD inflat per la recent ascensió a Bellmunt; l'Spinner (o sigui, jo mateix), amb les cames treient fum després de l'Spinning solidari de dissabte per Osona Contra el Càncer; i en Bellmuntman i en Puertas, pletòrics després de la BTT Cases Noves.
Comença la festa i fem l'escensió Vic-La Miranda en 45-55 minuts.... a tot gas i sense pietat. Només parem per saludar i fotografiar a un ase català que venia de votar a la PxC. Descansem de baixada fins a Santa Eugènia, on esmorzem envoltats de moteros i de comentaris irònics sobre el metge resident del CAP del poble, l'inimitable RD!!!.
Sortint de Santa Eugènia, l'RD agafa un camí "alternatiu" que la resta de grup no veu clar. Però tranquils, que en Puertas-Stopper ens duu per una altra ruta on (sí, ho heu endevinat), ens toca arrossegar la bici per pendents inhumanes. A causa d'aquest domini de l'orientació, decidim rebatejar als Casanovas com a "Germans GPS": igual que amb el maleït aparell, amb els Casanovas sempre arribes al destí, això sí, treient el fetge pel camí.
Tornant a la pista habitual, les rampes de pujada a Sant Sebastià són tan fortes com sempre, però les superem amb decisió (es nota l'entrenament de tots plegats). Foto de rigor al monument del pacte dels Vigatans i baixada festiva fins a Vic. Acabem amb la dutxa de bicis a la benzinera del Sucre i cada ovella al seu corral.
Gran èxit, gran moral de victòria, gran resistència: estem a punt per la Ripoll-Vic!!!!.

2 comentarios:

STOPPER dijo...

Pocs comentaris al respecte: STOPPER és STTOPER i no Puertas (torno a recordar que aquest pseudònim és utilitzat en altres ambients que no porten al cas). També m'agradaria aclarir que em sap greu lo de GPS i vull remarcar que mai, MAI, STTOPER us ha portar per una ruta equivocada. Potser ha estat dificultosa, però mai equivocada.
En definitiva, gran sortida amb dos ports de primera categoria i els ànims estan a TOPE.

RD (Resident Devil) dijo...

Jo també tinc aclariment: em veieu jove, amb empenta, humil com el que més però....JA FA ANYS QUE HE DEIXAT DE SER METGE RESIDENT: sóc un adjunt com una casa de pagès des de fa 12 anys.
L'etapa de resi pringat fa temps que ha passat a la història.
Una mica de respecte per la carrera professional....
RD