sábado, 13 de noviembre de 2010

Novembre = 1000 km.


El compte enrere ha començat: la nostra amiga Judit ens ha preparat un pla d'entrenament per la Titan Desert 2011, que hem de seguir fil per randa, i de moment encara l'anem seguint prou bé. El pla del novembre és tot amb bici de carretera, a intensitats no molt altes (65-75%) i amb distancies raonables (de 50 a 80 km.). Tots els dissabtes i diumenges hipotecats. Per tant, negociació amb la familia per no trobar-nos un dia les maletes a la porta de casa :-)
... Però el pla d'entrenament també inclou pedalades entre setmana. Això no és problema pel vividor del meu cunyat, però jo ho tinc més xungo, tot i que si l'Outlook mostra algun forat matinal imprevist, és el moment d'aprofitar-lo. Aquestes dues primeres setmanes podem dir que estem complint un 85% del pla previst.
No està gens malament. El preu que s'ha de pagar és no poder pedalar amb la resta de la colla Stopper, que des d'aquí aprofitem per dir que us trobem a faltar i que a veure si quedem.... per sopar :-)))))
També cal afegir que el temps ha acompanyat i que de moment a la carretera no hem passat gaire fred. Tot arribarà... Mentretant, anem pentinant la Plana, el Lluçanès i l'Ignasi fins i tot la Cerdanya. Quan acabi Novembre haurem fet gairebé 1000 kilòmetres i estarem una mica més aprop del desert.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

If both are combined then you may get a discount of only 1 %. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Bags[/url] The more you're around them, the more likely they are to help you. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose chilliwack[/url] Agdpgwjfg
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora outlet[/url] Sntjjzkub [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose[/url] kfzexjgik

Anónimo dijo...

What i don't realize [url=http://www.saclongchamppliagefr.eu/sac-hobo-longchamp-pliage-c-2.html]Sac Hobo Longchamp Pliage[/url] is if truth be told how you are not really a lot more smartly-appreciated than you might be now. You are very intelligent. Réduction Sac à Main Longchamp Noir [url=http://www.saclongchamppliagefr.eu/sac-de-voyage-longchamp-pliage-c-6.html]Sac De Voyage Longchamp Pliage[/url] , You realize thus considerably with regards to this topic, produced me for my part believe it from so many various angles. Its like men and women aren't interested until it??s one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. Always deal with it up!