sábado, 22 de mayo de 2010

Jornada de reflexió i demà Cabrerès

Uffff.... demà una delegació reduïda dels Stoppers (BM i Spinner) farem la Cabrerès llarga. L'any passat ja la vam fer, però quan torna a arribar el moment, sempre fa respecte: una Cabrerès sempre és una Cabrerès. A veure si som capaços d'acabar amb dignitat i, si s'escau, millorar el temps de l'any passat.
Parlant de delegacions reduïdes, diumenge passat vam fer una volteta amb en Jordi Serra, en Gil Stopper/Puertas l'RD, que ja torna a pedalar després d'uns quants caps de setmana de -ejem!- compromisos. La gran absència va ser en Lance, desaparegut en combat. A aquest pas, el substituïrem pel meu fill Gerard, que amb tres anyets ja fa 5 km. amb la bici de rodetes en una tarda...
Total, volteta curta de Vic a Folgueroles i cap al Salt de la Minyona, per després tornar cap a Sant Julià coïncidint una estona amb la Caminada de les Guilleries. Pel camí també ens vam trobar a les Fletxes Grogues, que eren apunt de marxar cap a la Pedals de Lava, quina enveja!!!. Ja hem afegit el link cap al vostre blog, fletxes!.
En resum: jornada light, un dia espectacular i... esperem que amb el bon temps el reagrupament Stopper cualli. Al menys, sembla que per la Vic-Platja d'Aro hi haurà força quòrum.
Us deixem amb les fotos de l'excursioneta als Munts amb moment "gore", cortesia d'en Jordi Serra, i moment "barra de bar" impagable a càrrec dels 'Novas Brothers.

No hay comentarios: