domingo, 5 de julio de 2009

Entrenant per la Pedals de Foc: Vic-Collsuspina-Puiglagulla-Vic


Gairebé 70km. i 1100 metres de desnivell. En realitat la cosa havia de ser més light, però quan a en BM se li gira el cap, ja ho sabeu: "cuando hace Pop, ya no hay Stop".
Ens vam descarregar el track de GPS d'una ruta circular Vic-Collsuspina, 45 km. i 500 metres de desnivell. La idea era fer aquesta ruta i ja està. Descens de Sant Julià a Vic i a les 8 en punt del matí sortim des de casa en BM seguint el GPS. Enfilem pel Tenis Vic en direcció a Santa Eulàlia de Riuprimer per una pista. Tot suau fins que agafem la carretera de Muntanyola. Seguim uns 3 km. per l'asfalt i quan la carretera comença a pujar ens desviem per una pista a la dreta. Gairebé no ens n'adonem i fem els 500m. de desnivell de cop. Rampes dures, que per alguna cosa el municipi es diu Muntanyola...
Un cop arribem a la carena, la pedalada torna a ser raonablement suau fins a Collsuspina. Allà tenim la temptació d'anar al bar -com va fer el que va gravar el track- però ja sabeu, en BM només va de bars quan està molt apurat. Així que, un fragment de carretera cap a Tona i una altra vegada pista trialera per seguir el descens. En algun moment ens liem amb el track de GPS però al final trobem el camí i, una vegada som a Tona, en BM proposa desviar-nos del track i, enlloc d'arribar a Vic, anar directament a Sant Julià per Santa Eugènia i Sant Marc. "Què bona persona, m'acompanya a casa", penso jo, innocent!!!!. Quan de sobte veig que anem paral.lels a la via del tren, me n'adono de l' "encerrona": anem en direcció a Montrodon i des d'allà l'ascensió a Puiglagulla. "Només hem pedalat dues hores i mitja i hem fet 500 m. de desnivell. Així no podem entrenar per la Pedals de Foc". Així argumenta en BM la seva decisió d'allargar la ruta. El problema és que comença a fer calor de veritat. Són tres quarts d'11 i ja portem 45 km. a les cames. Però les barretes, la força de voluntat i les ganes de collonar d'en BM poden amb tot i una quart d'una ens serveixen una clara refrescant a Puiglagulla. Baixada per la carena i.... missió complerta. Us deixem amb fotos, perfils, etc.... També hi ha un vídeo... Tot arribarà. Hem d'entrenar fort: queden 20 dies per la Pedals de Foc!!!!.

No hay comentarios: