martes, 3 de junio de 2008

Vic-Platja d'Aro 2008: pedalada de pel.lículaVEURE TOTES LES FOTOS

Sí, pedalada de pel.lícula i amb "galán" protagonista, Lance The Champion que, ràpid com una bala, es va situar entre els 10 primers que van arribar prop de la costa gironina. Aquí teniu la seva crònica:

Tot els components prèvis, feien predir una epopeya, una gesta històrica.
Talment el més gran, dels Grans (Alexandre El Magne).

Comencem pujant, hem perdut el Ride with the Devil (Cabalga con el Diablo), i ascendim en direcció als Munts (Cold Mountain). Un cop passat el túnel baixem fletxats (Lo que el Viento se Llevó), fins a la presa de Sau.

Allà ens reagrupem i comentem el pròxim tram (The Horse Soldiers-Misión de Audaces). Amb les Btt com a armes, i l’il.lusió com a corassa (Armas al hombro – Shoulder Arms, i Senderos de Glòria-Paths of Glory), ataquem les rampes del tram Sau-Susqueda. Una munió de caballers (El Gran Desfile-The Big Parade), cabalquen sobre llurs horses, tal El Hidaldo de los mares (Captani Horatio Hornblower). Hores d’ara el pantà the Susqueda, diuen, volta el 25%, Sau fa the Stopper, i te el 50%. Per tant encara no hi ha prou aigua per fer una Batalla de los Acorazados (Ironclads), però suficient per fer la Batalla del Mar del Japòn (Nihonkai Daikaisen).

Però no marxem d’estudi (mai més ben dit) estem fent les últimes rampes de la cursa, reseguim el pantà amb empenta i valentia i, de moment, Sin novedad en el frente (All Quiet in the western Front). L’amenaza de Tormenta (The Gathering Storm), s’ha esvaït, i el color vermell de la roca escarpada ens retorna a glòriosos dies d’Arenas Sangrientas (Sands of Iwo Jima).

Arribem a la Presa de Susqueda, hem aconseguit el primer objetiu
(Objetivo: Birmania – Objective Burma). A partir d’ara, tot baixada (Primera Victoria – In Harm’s Way). Baixem la presa, i s’encara una llarga recta (De aquí a la Eternidad (From Here to Eternity). Pedalem sense tenir cap roda davant, sols, sense un referent (Tener y no tener – To have and have not), i en carretera asfaltada, tenim temps de pensar en amors llunyans (Tiempo de amar, tiempo de morir - A time to love, and a time to die).

Al Pasteral esmorzem. Detectem que possiblement tinguem baixes (Salvar al soldado Ryan – Saving Private Ryan). Estem en la disjuntiva (Acorralado – Fist Blood): Seguir sols (El Cazador – The Deer Hunter), o esperar els companys (El Regreso – Coming Home)…

El grup es trenca (Lazos de guerra). Els quatre valents s’enfunden el Casco de Acero (The steel Helmet), i encaren the nou, La Cima de los héroes (Pork Chop Hill), en direcció a Quart. La Patrulla (Go Tell the Spartans), aviat es torna a trencar. Per una banda els tres valents (Los boinas verdes - The Green Berets), i per l’altra El Leon tiene Alas (The lion has wings).

A Girona, el grup està definitivament trencat i perdut (Triple Cross).
Tothom la creua, però cadascú perdut entre els carrers, suors, i desespers (Estado de Alerta – The Bedford Incident). Tothom però, se n’en surt, i no cal trucar cap assistència (Telefono Rojo. Volamos hacia Moscú? - Dr.
Stangelove).

Ara tot és planer, la serpienter multicolor (Marea Roja – Crimson Tide), ha passat a ser quatre puntets (Las Cuatro Plumas – Ther four feathers), quan arribem a Llambilles. Ara toca la Decision Crítica: Parem o seguim fins al final. Seguim.

A Cassà comença el Dia mas largo (The Longest Day), però l’ora ens refresca la cara, i ens duu les carícies del mar (Tiempos de Gloria).
Pedalem sols (El Último Samuai), però amb determinació (El Triunfo de la Voluntad), en busca el poble costaner (Playa Roja).

Per fi arribem… i per estrany que sembli, arriben tots (No es pais para viejos??). Dinem tots contents (Orgullo i Pasion), i alguns molestos.
Una part hi tenen les dones (Conspiración de mujeres), que potser son els que tenen més a mà, la migdiada (Haz el amor y no la Guerra).

Ara tocarà actes, cròniques, mails, rèpliques i dúpliques (Las Dos caras de la verdad), però, el que conta, el més important, és que aviat i tornarem (Dias contados).

Lance, Only you._

1 comentario:

Rafael Vallbona dijo...

Salut des del Tourmalet blocaire (i el real també). Els vells ciclistes moriran com tothom, només faltaria, però mentre van donant guerra pels Pirineus, el Sahara, els Alps, les Dolomites o la serralada litoral, per carretera o camins.
Pròxim objectiu: Volta al Cadí, 220kms i 6000 metres, i al setembre tornem a la volta a la Cerdanya Probike.
Seguim-nos les traces. Us linko al meu bloc ara mateix.
Salut i pedals